Ochrany 2 – jejich nácvik, různé způsoby, první pomoc

ochrany_2
Osobní rozvoj a transformace návody / VŠE

Ochrany 2 – jejich nácvik, různé způsoby, první pomoc

Vědomý dech, jehož nastavení existence v této běžné realitě dodává jinou kvalitu života i jeho stabilitu (ochranu), je univerzální aspekt spojení s přírodou. Jestliže musíte být například v pracovním kontaktu s “hmotným” okolím, těžko se s ním budete domlouvat a zároveň si “dýchat” (úrovně vnitřního nastavení se budou natolik lišit, že kontakt – zvláště pracovního rázu – bude velmi zadrhávat).
Můžete se před očekávaným setkáním dopředu “nabít”, emočně se nastavit. Nebo také několika tahy rukou se stabilizovat, abyste si zachovali integritu i během náročných jednání. Jestliže už máte základní zkušenosti a oživené ruce, můžete opět vytvořit energetickou kouli (jak jsme si uvedli v některém z předchozích článků) a tu stále zhutňovat. Cílem je, abyste cítili vzrůstající tlak mezi dlaněmi (může být i vjem tepla, mravenčení, atd..), který Vám “brání” dlaně spojit. Až budete uvnitř sebe spokojeni se svým úsilím, kouli naberete do svých dlaní a rozprostřete přes obličej, vrcholek hlavy, ramena, ruce a trup, a necháte energii sklouznout až k nohám, aby Vás zahalila do ochranného “pláště”.
Pracovali jste-li s maximálním úsilím, tak téměř ihned uvidíte změněnou reakci okolí a poté i jinak probíhající schůzku a Vaše nastavení během ní. Vaše vyzařovaní, nedojde-li ke střetu nebo jinému výhřezu emocí, bude jiné po cca 2 hodiny, kdy se postupně bude Vaše energetické pole vracet do běžného stavu. Můžete pak cítit sice přechodnou únavu, ale pravidelným cvičením se budete zdokonalovat v účinnosti a také Váš nervový systém se zároveň bude zodolňovat vůči těmto změnám vyzařování.

Robert Erdem

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *