Silové zvíře – Váš průvodce i učitel

silové zvíře 1
Osobní rozvoj a transformace návody / VŠE

Silové zvíře – Váš průvodce i učitel

Všichni jste si určitě někdy pomysleli minimálně jednou za svůj život, že chováte náklonost k nějakému zvířeti, které jste možná ani neviděli naživo, a přesto Vás přitahuje vlastně naprosto nepochopitelně. Původní osobní průvodce a ochránce se tak většinou hlásí o pozornost, která mu byla hlavně věnována v dobách loveckých tlup nebo v dnešní době ještě u nativních národů, kteří přírodu ještě opravdu respektují a snaží se s ní souznít v harmonické koexistenci.

Protože různé náboženské směry ztratily pro spoustu jedinců schopnost dojít vnitřního naplnění (bohužel hlavně díky neměnným dogmatům, které kolikrát ani nebyly součástí původního učení), tak je stále více oslovuje samotná příroda a její úchvatná krása, rozmanitost v dokonalé návaznosti procesů. Jakmile si připustíte, že dětské snění o Vašem nezdolném a věrném průvodci může být realitou, tak se Vám otevře úplně nové chápání světa, Vašich blízkých a samozřejmě sebe sama. Váš průvodce (v křesťanství jsou nazýváni např. anděly) Vám může zprostředkovat různé způsoby vnímání, poskytnout cennou radu (a to i při diagnostice nebo léčení, máte-li již svou praxi), kultivovat Vaši osobnost nebo ukazovat cestu v meditačních procesech.

Čím více jste s ním v kontaktu, tím více Vám dává a Vy tou proměnou zase svému okolí. Můžete také zjistit, že průvodců máte více než jste si mysleli a každý má své specifické kvality a způsoby komunikace a podpory. Při opravdu těsném propojení jej pak už mohou vnímat i osoby Vám blízké, případně s nimi také spolupracovat. Z vlastní zkušenosti vím, že je jen na Vás, chcete-li znovuobjevit původní schopnosti Vaší mysli a vnitřně růst. A silové zvíře považuji za jeden z pilířů duchovních zkušeností s jinými úrovněmi Bytí, jichž jsme součástí ať chceme, či se tomu bráníme.

Robert Erdem

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *